Emma Hermansson

Alla inlägg under augusti 2013

Av Emma Hermansson - 18 augusti 2013 18:34

 

Idag, sista dagen av sommarlovet har jag försökt göraså rolig som möjligt. Så jag har bara gjort en massa roliga saker.

Jag har spelat match mot spårvägen som vi vann med 17-15, haft lite kalas bestyr med ellen, ätit kina mat och bara njutit av den sista dagen av sommarvlovet. Lite sorgligt att det är skola imorgon, jag menar vem orkar masa sej upp kl sju för att åka till skolan och skriva massa svåra prov och få läxor? Inte jag iallafall.. Men lite kul ska det bli att träffa alla vänner igen och få lite rutiner på allt.


Av Emma Hermansson - 17 augusti 2013 22:11

Idag har jag traskat runt i Hälleforsnäs. Där har jag gått på lager157 och införskaffat mej ett par nya svarta jeans, ätit pizza och kollar på musikalen "tillbaka till den förbjudna planeten". Som var jättebra och rolig. (synd att det va sista föreställningen för jag skulle verkligen rekommendera att se den)

Av Emma Hermansson - 17 augusti 2013 13:54

Hejsan hoppsan från en annan planet! Har nu en ny hårfärg. och jag trivs nog väldigt bra i den, så här frå ni lite nya bilder på mej. (ni får nöja er med bara efter bilder för att jag inte fick någon fin innan bild...)

Vad tycker ni??

       


Av Emma Hermansson - 15 augusti 2013 17:27

         

Har nu avslutat dagens beachhandbolls cup med vinst efter att vi kommit 2:a i gruppen. (vi förlorade första o vann sen hela cupen) så nu är vi lagom sandiga o trötta..

Ps. Vill bara säga att vi vann förra året oxå då vi spelade i 99:e klassen. (spelade i 98:a klassen idag) Ds.

Av Emma Hermansson - 14 augusti 2013 17:07

 

Har haft ensam tid med mamma på stan idag. super mysigt. vi gick runt i en massa affärer o åkte till en massa ställen för att köpa o fixa det sista inför skolstarten. köpte lite grejer (som ni ser på bilden o nedanför) så nu är nästan hela inköpslistan tom. (bara nåågra saker kvar att köpa...) åt lite mat på subway och hade det allmänt super mysigt.


grönt randigt block - öb 10:-

pärm registe -  class ohlsson 29:-

hår färg - ica maxi 65:-

hörlurar, rosa och svart - class ohlsson 49:-

concealer - hm 49:-

försvarets hudsalva (tass salva) - apoteket 21:-


tack, mamma!♥



Av Emma Hermansson - 14 augusti 2013 10:15

 

¤ Mina favorit skor är converse, ballerina och dr.martens (fast jag äger tyvärr inga egna såna..)

¤ När jag va liten gick jag bara runt i kjol och klänning, vägrade ha byxor på mej.

¤ När jag va liten älskade jag även rosa, som fortfarande är min favorit färg, och alla prinsessor o prinsess grejer.

¤ Jag va och är min mammas "lilla prinsessa" och det kallar hon mej fortfarande.

¤ Jag är mellan syster.

Av Emma Hermansson - 13 augusti 2013 22:09

Idag så har jag mest vart hemma. kollat på film(The sinister, som jag rekommenderar alla att se), gjort lite födelsedags kort och vart på kalas med goa vänner o skrattat tills jag fått ont i magen.

Av Emma Hermansson - 11 augusti 2013 17:51

                              

I lördags morse tog jag, mamma, pappa och wilma bilen till Furuvik. (typ en super stor park med djur, karuseller och bad plats.)

Vi började med att titta lite på aporna och alla andra djur, vi såg när dom blev matade,lekte på äventyrs ön (där wild kidz har spelats in) och hade det mysigt. Sen blev vi lite hungriga så vi begav oss till tivoli delen för att ära mat, och närvi ändå va där så passade vi på att åka lite karuseller också. Jag åkte en rolig nerochdalbana med pappa. Vi köpte några goda remmar (jordgubb-vanilj va godast!) tittade lite mer på djuren och åkte sen till hotellet.

Sen idag så började vi dagen med frukost. Jag åt pannkakor och drack obo'y (känner mej lite cool här som åt pannkakor till frukost!!)och det va super gott, sen åkte vi tillbaka till Furuviks parken. Fast idag var det inte lika mycket att se genom att vi såg typ allt igår. Men vi tittade lite på djuren, lekte lite, åkte lite "båt" och så ändå. Sen åkte jag och mamma en spökkarusell som va jätte rolig och så åkte jag masken med Wilma, som vi har lite delade åsikter om.

(hon tyckte den va jätte rolig, o det va ju huvudsaken, men jag tyckte den va ganska tråkig) Och sen bestämde vi oss för att åka hem igen, och hoppa över badet (det va lite sorgligt) för att det regna, så vi åkte till Ikea och åt mat istället.


puss o hej från en äventyrs tjej.

Ovido - Quiz & Flashcards